Hodnocení obchodu

5,0 82 hodnocení
5
81x
4
1x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
LD Avatar autora Lucie Doleželová | 4.6.2020
Stůl je krásný. Veliká spokojenost jak s výrobkem, tak se vším, co s nákupem souvisí (komunikace, stránky, celková prezentace...).
Avatar autora Alena Čermáková | 3.6.2020
LR Avatar autora Lenka Rambousková | 1.6.2020
Avatar autora Alena Žučková | 1.6.2020
Krásný stolek, dokonale zabalený, takže přežil přepravu bez problémů. Jediné mínus - delší čekací doba, ale stálo za to si počkat.
OL Avatar autora Ondřej Lepka | 1.6.2020
Krásný produkt s duší.
Avatar autora Lenka Šafková | 31.5.2020
Klukům hrozně fandíme.S nábytkem jsme naprosto spokojení,jejich práce dává smysl,kvalita za né málo peněz,ale určitě se vyplatí, jít do toho!Už šetříme na jídelní stůl:-).
JM Avatar autora Josef Marek | 30.5.2020
Wuders není jen další e-shop s masivním nábytkem, je to životní styl, který prostě chcete mít doma. V minulém týdnu mi dorazil jídelní stůl a už jsem zase každý den na e-shopu a přemýšlím co doma "vyřadit", abych mohl objednat nový kousek.Toto je první hodnocení v životě co píšu.Skvělý přístup, produkty v té nejvyšší kvalitě dělané srdcem. Kluci jen tak dál! Posílám pozdrav z Ústí nad labem.
TB Avatar autora Tereza Bendová | 26.5.2020
Vše skvělé, jen dodání trvalo trošku déle, nicméně to nebyla vina Wuders, ale důvodem byly komplikace s dodávkami vlivem pandemie. Na nábytku je opravdu vidět, že je kvalitně zpracovaný a že byly použity kvalitní materiály. Objednali jsme 3 stolky a uvažujeme o objednání ještě dalšího. Doporučuji.
JH Avatar autora Jan Herka (Administrátor) 26.5.2020
Hezký den Terezo, Děkujeme za hodnocení a pochopení opoždění dodávek materiálů. Situace je těžká i pro naše dodavatele. Naštěstí už je doba více uklidněná, začíná být vše v normálu :) Ať nábytek slouží.
SS Avatar autora Simona Sadílková | 24.5.2020
Moc krásný stůl, jsme nadšení. Děkujeme! Už koukáme na další kousky od Vás ;-).
PB Avatar autora Pavel Bednařík | 18.5.2020
TR Avatar autora Tomáš Rotter | 18.5.2020
Kvalitní nábytek - doporučuji. Komunikace, kvalita, rychlost dodání vše na jedničku. T.R.
IS Avatar autora Ilona Součková | 18.5.2020
Milá komunikace, ochota, kvalitní české výrobky, úžasně zabalené. Firmu WUDERS mohu jen doporučit !
JF Avatar autora Jakub Ferschmann | 16.5.2020
Naprostá spokojenost. Velmi kvalitní práce.
MS Avatar autora Martin Sušanský | 16.5.2020
Uzasny stolek...
ES Avatar autora Eva Slabá | 16.5.2020
Děkuji za nádherný TV a konferenční stolek, jsme nad míru spokojení. Profesionální přístup, zpracování a kvalita. Převzetí bylo vcelku snadné, vše nádherně zabalené. Jen doručení až 6 týden, ale to u tak skvělého nábytku nevadí. Doporucuji
VD Avatar autora Vendula Dufková | 15.5.2020
Krásná práce, super komunikace, skvělý přístup. Z naší strany maximální spokojenost, děkujeme. Rozhodně můžeme doporučit! :-)
LV Avatar autora Lubomír Vorel | 6.5.2020
Nábytek i jednání moc fajn. Materiál velmi kvalitní jak kovová konstrukce tak dřevěná deska. Děkuji a budu se těšit na další pěkné kousky nábytku ve vaší nabídce.
AK Avatar autora Adam Krejsa | 2.5.2020
NH Avatar autora Nadja Hromadko | 2.5.2020
Maximální spokojenost jak s nábytkem, tak i s jednáním:) díky moc a ať se vám daří!
A Avatar autora Alena | 2.5.2020
Nahoru
82 položek celkem